• VERTROUWELIJK
  • ANONIEM
  • GRATIS
  • ZONDER VERPLICHTINGEN

Het aanbod van Diagnose Samenwerking

Eerst de thermometer

U vult eerst in alle rust de speciale KNGF-versie van de Samenwerkingsthermometer in. Bij de uitkomst krijgt u een persoonlijke code. Geef die code via het contactformulier door aan Fundamed. Hebben alle praktijkeigenaren de thermometer ingevuld en hun code doorgegeven, dan analyseert Fundamed alle antwoorden.

Dan de Diagnosesessie

Die - anonieme - analyse vormt de basis voor een bijeenkomst met alle praktijkhouders: de Diagnosesessie. Waar liggen oorzaken, wat is er onderliggend aan de hand, de context? Die bijeenkomst duurt 2 à 3uur uur, is 'bij u' en staat onder leiding van Wim Meijer of Hans de Roos van Fundamed. Beiden zijn MfN-registermediator (Mediators federatie Nederland) en sinds 2000 actief in de (para)medische wereld, ook als coach en trainer.

Tot slot de Toekomstagenda

Daarna volgt binnen twee weken per e-mail de gezamenlijke conclusie: de (Toekomst)agenda. Puntsgewijs de thema's die moeten worden aangepakt of opgelost. Fundamed kan bij de uitvoering daarvan adviseren of ondersteunen.

Het hele traject - gebruik van de thermometer, analyse, bijeenkomst op locatie en Toekomstagenda – kost - mits tenminste een van u KNGF-lid is - € 395,- (inclusief reiskosten en exclusief 21% btw, tarief 2015). Is niemand lid dan is het tarief € 825,-.